Het team: Rick

Posted by: Posted by: Glasprotect

Glazenscreenprotectors.nl is in 2014 opgericht door twee ondernemers; Rick Brink en Dennis Looijenga. Je ziet ze bijna nooit, maar veel mailtjes, chats en Facebook Messages komen van één van hen. Het leek ons daarom tof om hen iets meer over zichzelf te laten vertellen! Rick trapt af.  Hi! Ik ben Rick, eigenaar van Glazenscreenprotectors.nl en Glassscreenprotectors.co.uk. Ik […]

9 tips voor het aanbrengen van een screenprotector

Posted by: Posted by: Glasprotect

Het aanbrengen van een screenprotector is niet altijd even makkelijk. Stof, vingerafdrukken en bubbels zijn een veel voorkomend probleem. En dan hebben we het nog niet eens over het recht plakken van een protector! Hier zijn 9 tips voor het aanbrengen van een screenprotector. Zo kun je het bijna niet mee verkeerd doen. 1. Kies de […]

Werkt een glazen screenprotector met 3D touch?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Apple heeft onlangs een nieuwe serie smartphones aangekondigd, namelijk de iPhone 6s en de 6s Plus. Naast een verbeterde camera, snellere processor en nieuwe kleuren heeft Apple ook 3D Touch aangekondigd, een compleet vernieuwde manier van interactie. 3D Touch, wat is het? De grootste vernieuwing in de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus is 3D […]

Een 9H screenprotector, wat is dat?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Een 9H screenprotector, wat is dat? 9H geeft aan welke kwaliteit het glas van jouw glazen screenprotector is. De uitdrukking 9H is een benaming voor de kwaliteitscategorie van het glas. De categorie geeft aan hoe goed het glas tegen krassen of stoten kan. Hoe hoger het cijfer, des te beter de kwaliteit. Zo zal je op een 8H screenprotector eerder krassen zien dan […]

Wat is een tempered glass screenprotector?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Een tempered glass screenprotector is een screenprotector gemaakt van gehard, chemisch bewerkt glas. Het glas is super helder, heeft het een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel. De glazen screenprotector bestaat uit meerdere lagen maar is slechts 0,3 mm dik. Je merkt totaal niet dat het op je scherm zit! Daarnaast loopt de screenprotector aan de zijkanten lichtelijk af waardoor je geen last er van hebt.

Wat is een glazen screenprotector?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Een glazen screenprotector is een screenprotector gemaakt van gehard glas. Dit biedt een betere bescherming dan een standaard plastic variant. Een glazen screenprotector zorgt ervoor dat jouw smartphone of tablet beter is beschermd tegen kras-, val- en stoot schade. Wij zeggen daarom graag dat je glashard beschermd bent!

Family pack

Posted by: Posted by: Glasprotect

Glazen screenprotectors voor het hele gezin? Koop onze family pack, zo is je gezin glashard beschermd tegen kras,- val- en stootschade.

Een screenprotector aanbrengen is eenvoudig!

Posted by: Posted by: Glasprotect

Een screenprotector aanbrengen wordt door veel mensen als een uitdaging gezien. Een glazen screenprotector maakt dit proces al vele malen eenvoudiger. Door het volgen van de onze tips weet je zeker dat jouw screenprotector op de best mogelijke manier is aangebracht.

Beste screenprotector

Posted by: Posted by: Glasprotect

Er zijn grof gesteld twee soorten screenprotectors namelijk screenprotectors van plastic en van glas. Aan beide kleven voor- en nadelen, maar welke is nu het beste?

Het glazenscreenprotectors.nl team

Posted by: Posted by: Glasprotect

Ons team bestaat uit 3 jonge ondernemers met een oog voor oplossingen! Tijdens onze studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam werden wij geconfronteerd met een groot scala aan kapotte telefoonschermen. Men liet de smartphones vallen op het werk of na het uitgaan, waardoor de glazen schermpjes compleet versplinterd waren.