Het team: Rick

Posted by: Posted by: Glasprotect

Glazenscreenprotectors.nl is in 2014 opgericht door twee ondernemers; Rick Brink en Dennis Looijenga. Je ziet ze bijna nooit, maar veel mailtjes, chats en Facebook Messages komen van één van hen. Het leek ons daarom tof om hen iets meer over zichzelf te laten vertellen! Rick trapt af. 

Hi! Ik ben Rick, eigenaar van Glazenscreenprotectors.nl en Glassscreenprotectors.co.uk. Ik ben deze shop in 2014 begonnen tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij (ik en Dennis) zagen een markt VOL smartphone accessoires, maar geen één puur gefocust op de screenprotector van glas. Dit terwijl in mijn ogen de glazen screenprotector de enige échte bescherming is voor je smartphone.

Mijn achtergrond ligt bij de (online) marketing. Met 0 programmeer kennis zijn wij aan de slag gegaan met WordPress. Dit bleek uiteindelijk toch wel iets lastiger dan gedacht, maar ik ben al-met-al zeer tevreden over het eindresultaat.

Naast de webshop doe ik de online marketing bij www.24sessions.com. Hier focus ik mij op het genereren van bezoekers naar pagina’s als hoeveel hypotheek kan ik krijgen. Doel hiervan is om mensen te informeren en daarna de mogelijkheid te bieden een hypotheekadviseur te boeken via 24sessions.com. Naast de bovengenoemde pagina zijn de volgende pagina’s met hetzelfde doel geschreven:

https://24sessions.com/www/waar-moet-je-opletten-bij-het-kopen-van-een-huis/
https://24sessions.com/www/hoeveel-hypotheek-kan-ik-krijgen/
https://24sessions.com/www/hoeveel-hypotheek-kan-ik-krijge
n
https://24sessions.com/www/hoeveel-hypotheek-kan-ik-lenen/
https://24sessions.com/www/hoeveel-hypotheek-krijg-ik/
https://24sessions.com/www/hoe-werkt-een-hypotheek/
https://24sessions.com/www/wat-kost-een-hypotheek/
https://24sessions.com/www/nationale-hypotheekgarantie/

Terug naar de webshop. Ik blijf het fantastisch (onverwacht) vinden dat zoveel mensen bij ons een protector kopen. Wij zijn ontzettend verrast door de enorme vraag, waardoor het soms niet altijd even soepel liep. Nu er iemand vast is aangenomen om de distributie te regelen en de site op een dedicated server gehost wordt, hoop ik dat alles in de toekomst 10x soepeler loopt!

Mijn doel zal altijd hetzelfde blijven. Bied onze klanten de beste service die wij kunnen geven. Al is het een product van €10. Ik wil iedereen bedanken voor de support in de 1,5 jaar dat wij nu bestaan!

Mail mij gerust als je opmerking of vragen hebt!

Gr Rick 🙂

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.