Veelgestelde vragen

Wat is een glazen screenprotector?

Een glazen screenprotector is een glasplaatje wat op een smartphone/tablet moet worden geplakt om deze te beschermen tegen kras-, val- en stootschade. Je kunt een glazen screenprotector vergelijken met eentje van plastic, alleen dan beschermd een protector van glas ook als je je smartphone/tablet op de grond laat vallen.

Wat kost een glazen screenprotector?

Wij van glazenscreenprotectors.nl hanteren vaste prijzen vanaf €10 voor al onze producten.

Wat is de dikte van een glazen screenprotector?

De dikte bedraagt 0,3mm. Dit betekent dat je vrijwel niet door hebt dat de screenprotector op jouw telefoon of tablet zit.

Laat een glazen screenprotector resten achter als ik deze verwijder?

Een glazen screenprotector laat geen resten achter als deze verwijderd wordt.

Ik heb toch luchtbelletjes achter mijn glazen screenprotector gekregen

Een glazen screenprotector verwijderd vanzelf alle luchtbelletjes na het aanbrengen. Als je toch belletjes hebt kan je proberen voorzichtig de luchtbelletjes naar buiten te drukken met jouw duim. Als de meegeleverde handleiding goed wordt gevolgd is het vrijwel onmogelijk om bubbeltjes te krijgen. Mocht het toch gebeuren neem dan contact met ons op!

Hoe werkt de Family Pack?

Als je 3 dezelfde of verschillende glazen screenprotectors uit kiest en vervolgens de actiecode family pack gebruikt ontvang je 10% korting op de bestelling!

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij proberen altijd zo snel mogelijk jouw bestelling de deur uit te krijgen. Als je voor 17:00 een bestelling doet is volgens PostNL de kans 95% dat deze de volgende dag al in je brievenbus ligt (binnen Nederland). Uiteraard kan het langer duren als bijvoorbeeld het weekend ertussen zit of je toevallig tot de 5% behoort waar PostNL moeite mee heeft.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij ons betaal je niets voor verzending binnen Nederland.

Hoe kan ik betalen?

Bij glazenscreenprotectors.nl kun je veilig op drie manieren betalen: iDEAL, Overboeking/vooraf betalen en via PayPal. Als je kiest voor een overboeking kan dit gedaan worden naar: NL79KNAB0281347468. Meld altijd je factuurnummer!

Het betalen is niet gelukt

Als je problemen ondervind bij het betalen van jouw bestelling en jouw saldo wel voldoende is, neem dan contact op met info@glazenscreenprotector.nl.

Wat zijn de algemene voorwaarden van glazenscreenprotectors.nl?

Onze algemene voorwaarden kan je hier vinden.

Ik heb een klacht over glazenscreenprotectors.nl

Wij doen ons uiterste best om jou als klant centraal te stellen in al onze handelingen, maar het kan zo zijn dat je ergens toch niet blij mee bent. Je kan jouw klacht naar info@glazenscreenprotectors.nl sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!