Wanneer wordt mijn protector verzonden?

Je hebt een bestelling op onze webshop geplaatst en zit thuis gespannen af te wachten wanneer die vriendelijke postbode nou toch die protector komt bezorgen. Dat snappen wij helemaal! Je wilt natuurlijk niet zonder glasharde bescherming jouw gloednieuwe smartphone gaan gebruiken. Dan heb je binnen enkele dagen al dat je scherm krassen heeft of erger nog, dat hij breekt doordat je hem laat vallen. Hier onder een overzicht van wanneer je jouw protector kunt verwachten, zodat je weet waar je aan toe bent én wanneer je eindelijk zonder zorgen je nieuwe telefoon kunt gebruiken:

Besteld voor 17.00 op:
Bij je thuis bezorgd voor 18.00 uur op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Let op: als wij een product niet meer in voorraad hebben kun je nog wel steeds een bestelling plaatsen als nabestelling, wij zullen je protector dan (zodra wij een nieuwe levering hebben ontvangen) zo snel mogelijk op de post doen. Bij nabestellingen zijn bovenstaande bezorgtijden uiteraard niet van toepassing.

Hoe zit het met de verzending vanuit België?

Als je een bestelling hebt geplaatst vanuit België kan het 2 tot 4 werkdagen duren voordat je bestelling bij je op de mat ligt!

Hoe zit het met feestdagen?
Als je een bestelling plaatst op een feestdag óf op de dag voor een feestdag zal je protector binnen 2 werkdagen bij je op de mat liggen (binnen Nederland).

Ik wil graag een track & trace nummer

Wij verzenden onze protectors met briefpost, daarom kunnen wij je geen track & trace nummer geven.

Hoe goed verpakken jullie de screenprotectors?

Wij controleren al onze producten standaard voor verzending, wikkelen ze in bubbelfolie en verstuur ze in envelop waar ook nog bubbelfolie aan de binnenkant zit. Super veilig!

De bezorgdatum is al verstreken maar ik heb nog niets ontvangen!

Zou je screenprotector al geleverd moeten zijn maar zit je nog steeds naar buiten te kijken waar de postbode nou blijft? Neem dan even contact met ons op door te mailen naar info@glazenscreenprotectors.nl.

Ik ben niet blij met het geleverde product

Heb je de protector ontvangen maar is het niet helemaal wat je had gehoopt? Of is hij kapot omdat de postbode ermee heeft gefrisbeed? Neem dan ook even contact met ons op door te mailen naar info@glazenscreenprotectors.nl.