Wat is een glazen screenprotector?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Wat is een glazen screenprotector? Een glazen screenprotector is een screenprotector gemaakt van gehard glas. Dit biedt een betere bescherming dan een standaard plastic variant. Een glazen screenprotector zorgt ervoor dat jouw smartphone of tablet beter is beschermd tegen kras-, val- en stoot schade. Wij zeggen daarom graag dat je glashard beschermd bent!

Uiteraard is een glazen screenprotector niet onverwoestbaar, maar ze komen zeker in de buurt. Als je telefoon of tablet zonder onze screenprotector op de grond valt is de kans zéér groot dat deze beschadigd of zelfs barst (een nieuw scherm voor je smartphone of tablet kost al snel meer dan €100). Door je smartphone of tablet te beschermen met een screenprotector van glazenscreenprotectors.nl bespaar je jezelf problemen en kosten zonder in te leveren op gebruikservaring.

Naast bescherming biedt een glazen screenprotector nog meer voordelen. Ze zijn 99,9% doorzichtig en bij het aanbrengen op de smartphone of tablet blijven gegarandeerd geen bubbeltjes achter! Ook laat een glazen screenprotector bij het verwijderen geen resten achter.

Genoeg redenen om te kiezen voor een glazen screenprotector! Overtuigd? Ga dan naar de shop en ervaar het zelf.

Glazen screenprotector shop

Leave a Reply