Werkt een glazen screenprotector met 3D touch?

Posted by: Posted by: Glasprotect

Apple heeft onlangs een nieuwe serie smartphones aangekondigd, namelijk de iPhone 6s en de 6s Plus. Naast een verbeterde camera, snellere processor en nieuwe kleuren heeft Apple ook 3D Touch aangekondigd, een compleet vernieuwde manier van interactie.

3D Touch, wat is het?

De grootste vernieuwing in de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus is 3D Touch. Het is afgeleid van Force Touch op de Apple Watch. Met 3D touch weet de iPhone 6s precies hoe hard jij op het scherm drukt. Het scherm detecteert 3D Touch op drie verschillende niveaus: geen druk, lichte druk en stevige druk. Normale aanrakingen worden gezien als geen druk. Je benut dan de ‘ouderwetse’ Multi-Touch mogelijkheden van het touchscreen. Bij lichte druk krijg je een preview van een foto, mail of app zonder dat je er daadwerkelijk naartoe gaan. Bij stevige druk ga je van de preview bijvoorbeeld de app in of open je de mail.

Peak-en-Pop-iPhone-6s-880x550

3D Touch en Screenprotectors

De grote vraag is natuurlijk of screenprotectors nog werken met 3D Touch. In een e-mail van Apple’s marketingbaas Phil Schiller stond het volgende: “Ja, schermfilms die aan onze richtlijnen voldoen, werken ook met 3D Touch”. Hiermee geeft hij aan dat je niet een willekeurige screenprotector uit het schap kunt trekken. Apple heeft speciale richtlijnen waar een screenprotector aan moet voldoen.

Glazenscreenprotectors.nl verkoopt enkel screenprotectors die voldoen aan de richtlijnen van Apple. Onze iPhone 6s en 6s Plus screenprotectors zullen daarom 100% werken met het nieuwe 3D Touch systeem van Apple. Zo ben je glashard bescherm zonder compromissen.

Bestel nu!

De nieuwste screenprotectors voor iPhone 6s en 6s Plus zijn vanaf nu te bestellen in onze webshop en zullen geleverd worden als de iPhone’s beschikbaar zijn. Zo ben je vanaf het eerste moment glashard beschermd tegen kras-, val- en stootschade! Check ze hieronder!

iPhone 6SiPhone 6S Plus

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.